Luni , 2 Octombrie 2023

Termeni si Conditii Generale de Vanzare (TCGV)

Termenii si conditiile de utilizare FashionPower

Va rugam sa cititi urmatorul acord obligatoriu (Acordul prezent) intre siteul nostru (noi/furnizor/compania noastra) reprezentat prin SC Yus Media SRL  si dvs (utilizator/user/cumparator/client).

Daca aveti vreo nelamurire sau indoieli privind cele ce urmeaza mai jos privind drepturi, obligatii si termenii de utilizare , ce decurg din respectarea acestui acord, va rugam sa consultati un avocat sau sa nu utilizati serviciile oferite de noi.

1.DEFINITII

1.1. Contul de Utilizator/User- reprezinta un singur cont personal, apartinand unei singure persoane , fizice sau juridice , cu o adresa de domiciliu pe teritoriul Romaniei , Uniunii Europene sau oricarei alte tari .

1.2.Contul de Utilizator si parola- reprezinta cuvinte alese de fiecare Utilizator in parte la deschiderea contului pe siteul FashionPower.ro si utilizate in timpul activitatilor pe acest site.

2. TERITORII DE UTILIZARE

2.1.Fiecare utilizator al acestui site, indiferent de statutul sau, persoana fizica sau juridica , are dreptul de a utiliza serviciile oferite pe site, pe teritoriile subscrise la pagina de inscriere in site , incluzand teritoriul Romaniei, tarile membre UE inscrise in formular , precum si celelalte teritorii , din afara continentului European , afisate in formularul de inscriere in site.

3.SECURITATE

3.1. Accesul la acest site, va este permis actualmente , doar prin retele securizate , precum si criptarea numelui de utilizator si parola.(in cazul in care se cere)

3.2.Din momentul inscrierii pe site, veti beneficia de un singur Username si o Parola (daca este specificat), cu ajutorul carora veti putea beneficia de serviciile oferite de noi.

3.3.Aveti Obligatia de a pastra confidential , numele de utilizator si parola daca sunt mentionate,folosite la accesul si utilizarea serviciilor de pe acest site.

3.4.Prin accesul la acest site , va faceti direct si pe deplin raspunzator de modul de activitate si utilizare a serviciilor de pe site.

3.6. Informatiile oferite de catre dvs, la inregistrarea pe siteul nostru, nu vor fi utilizate si/sau divulgate unor terte persoane , exceptand anumite situatii , cand vom fi indreptatiti de a le oferi autoritatilor competente, daca vom fi obligati de anumita lege in viguare , de catre anumite autoritati statale, sau diverse acte normative, impuse prin lege.

4.RESPONSABILITATILE UTILIZATORILOR

4.1.Aveti responsibilitatea de a va asigura de intelegerea termenilor si conditiilor impuse pe siteul nostru , in momentul inegistrarii pe site.

4.2.Sunteti unica persoana responsabila, in vederea accesarii si utilizarii serviciilor oferite de catre noi , prin intermediul acestui site.

4.3.Aveti datoria de a ne informa la orice schimbari cu privire la modificarea datelor de contact si a utilizarii serviciilor prezente pe site.

4.4.Sunteti pe deplin responsabil de platile efectuate pe site, pentru anumite servicii oferite de catre noi pe acest site, in cazul alegerii unor optiuni ce prevad plata in bani a anumitor servicii.

4.5.Aveti responsabilitatea de a nu comite niciun fel de act sau comportament ce ar putea dauna serviciilor oferite pe acest site, sau companiei noastre.

4.6.Aveti obligatia de a nu ne considera, pe noi, responsabili de anumite pirderi indiferent de natura acestora, cu privire la adresa dvs, si serviciilor oferite pe site privind costuri, cheltuieli,plati in bani, taxe legale , indiferent cum ar fi provocate, rezultate din accesarea siteului nostru de catre dvs , sau de catre alte terte persoane care utilizeaza siteul.

4.7.Aveti obligatia de a ne furniza date cu privire la adresa dvs de corespondenta si datele personale , oferite la inscrierea pe site, in cazul necesitatii acestora. 

5.CONTUL DE UTILIZATOR

5.1.Prin deschiderea si inregistrarea unui cont de utilizator aveti obligatia de a citi si a va face responsabil  de cele precizate mai sus.

5.2.Aveti dreptul la un singur cont de utilizator pentru o singura persoana.

5.3.Inchiderea contului de utilizator/anuntului se poate face la cerere , in urma unei mentiuni trimise in prealabil catre noi, specificand motivele inchiderii contului.

6.DREPTURILE SI RESPONSABILITATILE SITEULUI NOSTRU SI ALE COMPANIEI NOASTRE.

6.1.Prin inregistrarea tuturor utilizatorilor pe acest site , ne rezervam dreptul de a retine informatiile inscrise la formularul de inregistrare al fiecarui user in parte.

6.2.Prin colectarea datelor utilizatorilor ne rezervam dreptul de a monitoriza si a imbunatati serviciile oferite catre clientii/utilizatorii nostri.

6.3. Prin colectarea informatiilor inscrise de catre dvs pe site, ne rezervam dreptul asupra urmatoarelor evenimente

-contactarea dvs directa prin telefon/ email, in situatiile necesare

-confirmarea identitatii dvs

-punerea la dispozitia dvs , a serviciilor/produselor solicitate de catre dvs

-administrarea conturilor detinute

-trimiterea de newslettere/noutati cu privire la serviciile oferite de noi pe acest site, sau pe alte siteuri partenere

-realizarea de statistici

-trimiterea de alerte de anunturi/instiintari/notificari

-punerea la dispozitia dvs de oferte si/sau oportunitati cu privire la serviciile solicitate

-transmiterea informatiilor cu privire la situatiile conturilor doar organelor legislative, aflate in deplina masura legala de a solicita aceste date

-nu vindem si nu trimitem date despre dvs , nici unei terte parti, exceptand autoritatile prin care suntem obligati prin lege sa divulgam informatii cu privire la contul dvs. , in acest caz ,doar daca se indeplinesc de fiecare data , pentru informatiile transmise, conditiile de siguranta a procesarii de date.

7.METODE DE PLATA

Plata produselor achizitionate pe /de pe siteul nostru se poate efectua doar prin metodele de plata expuse pe site la sectiunea de comanda . Pentru alte variante de plata, va rugam sa accesati rubrica Contact.

8.METODA si TIMPUL DE LIVRARE
8.1. Metoda de livrare oferita de catre FashionPower este prin curier rapid.
8.2.Costul de livrare este 25 lei, pentru comenzi respectiv  GRATUIT (0 lei)  pentru toate comenzile care depasesc suma de 300 lei .
8.3.Timpul total de livrare din momentul efectuarii comenzii este specificat la fiecare produs in parte , la rubrica destinata articolului , SAU, la pagina de finalizare a comenzii.

9.POLITICA de RETUR si RAMBURSARE

9.1.Indiferent de motiv , aveti dreptul de a returna produsele comandate intrun interval de 15 zile , din momentul in care ati primit coletul cu bunurile comandate.

9.2.Restituirea banilor/contravaloarea produselor se realizeaza intrun interval de alte 15 zile , intr-un cont bancar valabil de pe teritoriul Romaniei , furnizat de catre persoana /firma care a efectuat comanda la momentul returului .Mentionam ca detinatorul codului IBAN , sa fie aceeasi una si aceeasi persoana si/sau aceeasi societate comerciala  cu cea care a efectuat comanda.
Mentionam faptul ca nu se restituie bani , catre alte persoane sau firme/societati comerciale, altele decat cea care a efectuat comanda.
9.3.Taxele de curierat pentru returul produselor vor fi suportate de catre client.
9.4.Nu se vor restitui clientului/cumparatorului taxele de curier (in cazul in care exista) , ci doar contravaloarea efectiva a produselor.

IMPORTANT- conform legislatiei in vigoare , PRECIZAM faptul ca returul si respectiv contravaloarea comenzilor se poate face de si catre persoane fizice. Persoanele juridice nu pot beneficia de retur si restituirea contravalorii comenzilor, decat in situatia in care produsul prezinta defecte, sau nu corespunde cu articolele existente in comanda efctuata si livrata.

10. Acordul de Confidentialitate  si Protectia datelor cu caracter personal 

Conform  Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, prin intermediul acestui siteului nostru ,avem  obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele dvs personale furnizate ce catre dvs , sau o alta persoana fizica sau juridica ce are acordul dvs de ale furniza.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele necesare inscrierii dvs pe websiteul nostru.  Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea ca dumneavoastra sa beneficiati de serviciile noastre.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre noi si sunt comunicate doar urmatoarelor categorii: persoana vizata, alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele siteului nostru, angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate, angajatul/potentialul angajat al persoanei/firmei/companiei vizate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces si  de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor dvs de pe site. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, pe adresa noastra de email de pe site, sau completand direct formularul de Contact de pe site 

11. PLANGERI si INTREBARI

11.1. Pentru orice probleme sau nelamuriri care nu au fost descrise in aceasta sectiune, ne puteti contacta, folosind formularul de contact , pe websiteul nostru. 

Daca din orice motiv , nu sunteti de acord cu termenii si conditiile descrise mai sus, va rugam sa nu va inregistrati pe acest site.

Va multumim si va dorim Mult Succes! 

Sc Yus Media Srl
Str Dr V papillian 24  Craiova - Dolj
CUI RO 28692726
Reg Comert J16/1198/2011
Tel 0760.121.715

www.FashionPower.ro