Luni , 2 Octombrie 2023

Politica de confidentialitate

Acordul de Confidentialitate  si Protectia datelor cu caracter personal 

Conform  Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, prin intermediul acestui siteului nostru ,avem  obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele dvs personale furnizate ce catre dvs , sau o alta persoana fizica sau juridica ce are acordul dvs de ale furniza.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele necesare inscrierii dvs pe websiteul nostru.  Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea ca dumneavoastra sa beneficiati de serviciile noastre.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre noi si sunt comunicate doar urmatoarelor categorii: persoana vizata, alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele siteului nostru, angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate, angajatul/potentialul angajat al persoanei/firmei/companiei vizate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces si  de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor dvs de pe site. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, pe adresa noastra de email de pe site, sau completand direct formularul de Contact de pe site

Va multumim si va dorim Mult Succes! 

Sc Yus Media Srl
Str Gh.Chitu Nr 49 Craiova - Dolj
CUI RO 28692726
Reg Comert J16/1198/2011
Tel 0760.121.715

www.FashionPower.ro