Luni , 2 Octombrie 2023

INFORMATII UTILE


1. Selectarea produsului

Selectati Categoria de produse care va intereseaza alegeti produsul dorit si apasati butonul "Adauga in cos".

Aceasta operatiune se poate repeta daca doriti sa achizitionati si alte produse. Pentru a confirma comanda dumneavoastra apasati pe "Trimite comanda" , dupa care urmeaza sa va autentificati.

2.Autentificare

Daca aveti cont la magazinul nostru introduceti adresa de email si parola, daca nu aveti cont atunci introduceti date valide in formularul "VREAU CONT" La crearea contului, va rugam completati cu atentie datele referitoare la nume si prenume adresa si telefon precum si adresa de email .. Toate aceste campuri sunt obligatorii. Daca nu introduceti un numar de telefon corect si o adresa de email  valida pentru a se putea confirma comanda, aceasta nu va fi onorata.

3.METODE DE PLATA

Plata produselor achizitionate pe /de pe siteul nostru se poate efectua doar prin metodele de plata expuse pe site la sectiunea de comanda . Pentru alte variante de plata, va rugam sa accesati rubrica Contact.

4.METODA si TIMPUL DE LIVRARE
4.1. Metoda de livrare oferita de catre FashionPower este prin curier rapid.
4.2.Costul de livrare  pentru comenzi este specificat in Termenii si Conditiile de utilizare precum si la pagina de finalizare a comenzii dvs , inainte de a trimite comanda.
4.3.Timpul total de livrare din momentul efectuarii comenzii si depunerii avansului este de aprox 4-8 saptamani  .

5.POLITICA de RETUR si RAMBURSARE

5.1.Indiferent de motiv , aveti dreptul de a returna produsele comandate intrun interval de 15 zile , din momentul in care ati primit coletul cu bunurile comandate.

5.2.Restituirea banilor/contravaloarea produselor se realizeaza intrun interval de alte 14 zile , intr-un cont bancar valabil de pe teritoriul Romaniei , furnizat de catre persoana care a efectuat comanda la momentul returului .Mentionam ca detinatorul codului IBAN , sa fie aceeasi una si aceeasi persoana si/sau firma/societate cu cea care a efectuat comanda.
Mentionam faptul ca nu se restituie bani , catre alte persoane/societati, altele decat cea care a efectuat comanda.
5.3.Taxele de curierat pentru returul produselor vor fi suportate de catre client.
5.4.Nu se vor restitui clientului/cumparatorului taxele de curier (in cazul in care exista) , ci doar contravaloarea efectiva a produselor.